Κατασκευές

Η μεγάλη γκάμα όμορφων οικοπέδων με καταπληκτική θέα σε φυσικές παραθαλάσσιες ή αγροτικές περιοχές, μαζί με την εμπειρία της Τριφυλιακής στην μελέτη και κατασκευή με άριστη ποιότητα, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να συνεισφέρουν στην δημιουργία του ιδανικού σπιτιού των ονείρων τους από την πρώτη στιγμή.

Αυτή η προσέγγιση, η οποία χρειάζεται μέχρι ένα χρόνο από την ημερομηνία του συμβολαίου λόγω των πολλών λεπτομερειών, ταιριάζει ιδανικά σε πελάτες που σκέφτονται να περάσουν μεγάλα διαστήματα ή θέλουν να ζήσουν πιθανά εδώ.

Εάν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή σπιτιού σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, θα σας δείξουμε κάποια σπίτια που έχουμε κατασκευάσει, και αν είναι δυνατόν θα σας προσκαλέσουμε να συναντήσετε κάποιους από τους πελάτες μας.

Διαδικασία Κατασκευής Ακινήτου

Εάν το σπίτι των ονείρων σας είναι να χτιστεί με παραγγελία σύμφωνα με τις μοναδικές δικές σας προδιαγραφές, η διαδικασία χρειάζεται 8 – 12 μήνες και γίνεται ως εξής:

  • Κάνουμε μαζί σας λεπτομερείς συζητήσεις για το σχεδιασμό και τον εξοπλισμό του νέου σας σπιτιού. Τα θέματα που πρέπει να πάρουμε υπόψη σε αυτή την φάση συμπεριλαμβάνουν τον αριθμό των υπνοδωματίων, λουτρών, καθιστικών / κουζίνας, βεραντών κλπ, την όψη και την μορφολογία, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, εάν θα υπάρχει πισίνα, πώς θα διαμορφωθεί το έδαφος κ.λπ.
  • Καταγράφουμε τα αποτελέσματα των συζητήσεών μας και τα μεταβιβάζουμε στην τεχνική ομάδα μας που ετοιμάζει αρχιτεκτονικά προσχέδια και σχέδια που δείχνουν τις κατόψεις, τις όψεις κ.λπ. Εμείς σας στέλνουμε αυτά τα σχέδια μαζί με μία ενδεικτική εκτίμηση του κόστους κατασκευής για σχόλια και προτάσεις.
  • Ανταλλάσσουμε σχέδια μέχρι που φτάνουμε στο ιδανικό σας design. Όταν συμφωνήσουμε, προχωράμε στον σχεδιασμό των τελικών σχεδίων. Τα τελικά σχέδια χρησιμοποιούνται για την οικοδομική άδεια.
  • Με βάση τα τελικά σχέδια προετοιμάζουμε μια πλήρη και λεπτομερή τεχνική έκθεση που συμπεριλαμβάνει όλες τις ειδικές σας επιθυμίες. Σας τη στέλνουμε μαζί με ένα συμφωνητικό που περιλαμβάνει τον τελικό προϋπολογισμό, διάγραμμα πληρωμών και ημερομηνία παράδοσης. Έχετε την εγγύησή μας ότι όσο οι προδιαγραφές παραμένουν οι ίδιες, η τιμή στον προϋπολογισμό δεν θα αλλάξει. Η ημερομηνία παράδοσης εγγυάται επίσης.
  • Εσείς μας επιστρέφετε το υπογεγραμμένο συμφωνητικό, εμείς παίρνουμε την οικοδομική άδεια, κανονίζουμε την σύνδεση με τα δημόσια δίκτυα παροχών και η κατασκευή ξεκινάει.

Σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδο σε κάθε βήμα της διαδρομής και σας καλούμε να στείλετε τις πληρωμές όταν η κάθε κρίσιμη φάση έχει ολοκληρωθεί.

Στη διάρκεια της κατασκευής επικοινωνούμε με εσάς για ενδεχόμενες βελτιώσεις στις λεπτομέρειες του σπιτιού και ίσως θα μας επισκεφτείτε σε κάποια φάση της διαδικασίας κατασκευής για να οριστικοποιήσετε εσωτερικές λεπτομέρειες όπως πλακίδια τοίχου και δαπέδου, ντουλάπες, κουζίνα κλπ..

Το σπίτι είναι ολοκληρωμένο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και ενημερώνουμε τους δημόσιους οργανισμούς «παροχών» ότι εσείς είστε ο ιδιοκτήτης.

Θα συναντηθούμε σε μία προκαθορισμένη ημερομηνία για να παραδώσουμε το σπίτι και όλα τα σχετικά έγγραφα. Σας υποδεικνύουμε τις λειτουργίες του νέου σας σπιτιού και μετά από λίγες ημέρες υπογράφετε ένα σημείωμα αποδοχής.

Σας καλωσορίζουμε στην κοινότητά μας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για βοήθεια στα ψώνια, επαφές με τοπικές υπηρεσίες, να σας φέρουμε σε επαφή με ανθρώπους που προσφέρουν υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων.