Πως θα μας βρείτε

Εάν βρίσκεστε σε μία χώρα του εξωτερικού υπάρχούν δύο τρόποι:

 1. Ένα αεροπορικό ταξίδι από ένα κοντινό σας αεροδρόμιο με προορισμό την Αθήνα (ΑΤΗ), τον Άραξο (GPA) ή την Καλαμάτα (KLX).
  • Η Αθήνα συνδέεται με την περιοχή της Κυπαρισσίας οδικώς μεσώ Κορίνθου και Τρίπολης σε μία τρίωρη διαδρομή. Υπάρχουν επίσης λεωφορεία του ΚΤΕΛ Τριφυλίας που ξεκινούν τρεις φορές την ημέρα από τον κεντρικό σταθμό στον Κηφισό για την περιοχή μας.
  • Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος να έρθετε είναι βέβαια το ταξί. Μπορούμε να σας συστήσουμε έμπειρους οδηγούς που θα σας μεταφέρουν απ’ ευθείας από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στον προορισμό σας εδώ. Μία διαδρομή κοστίζει 200 Ευρώ περίπου και τα ταξί μπορούν να μεταφέρουν μέχρι και τέσσερις επιβάτες.
  • Το αεροδρόμιο του Αράξου είναι προορισμός πτήσεων τσάρτερ από πολλές χώρες της Ευρώπης από Μάιο έως Οκτώβριο. Βρίσκεται κοντά στην Πάτρα και συνδέεται οδικώς μέσω Πύργου σε μία διαδρομή περίπου μιάμισης ώρας με την Κυπαρισσία.
  • Η Καλαμάτα συνδέεται επίσης με πτήσεις τσάρτερ με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως την Αγγλία ή την Γερμανία το καλοκαιρινό εξάμηνο καθώς και άλλες χώρες όπως Ρωσσία. Από εδώ φτάνετε οδικώς σε λιγότερο από μία ώρα, με λεωφορείο η αυτοκίνητο.
 2. Ένα ταξίδι με το ferry boat από την Ιταλία με προορισμό το λιμάνι της Πάτρας.
  • Σε αυτή την περίπτωση έχετε μαζί σας ήδη το μέσο μεταφοράς – το αμάξι σας ή το τροχόσπιτο.
  • Η εθνική οδός θα σας οδηγήσει στον Πύργο, την πρωτεύουσα του νομού Ηλείας. Μην μπαίνετε στην πόλη εάν δεν θέλετε να καθυστερήσετε, αλλά συνεχίστε στην κατεύθυνση προς Αρχαία Ολύμπια. Πινακίδες θα σας δείξουν τις εξόδους προς Κυπαρισσία.

Εάν είστε ήδη στην περιοχή

Θα βρείτε την Κυπαρισσία από Καλαμάτα, Πάτρα ή Πύργο όπως σας περιγράψαμε αναλυτικά παραπάνω.

Πώς θα φτάσετε στα γραφεία μας;

themecircle

Πως θα μας βρείτε:

Ερχόμενοι από τον βορρά, από την Πάτρα, την Καλαμάτα ή την Αθήνα, θα μπείτε στην Κυπαρισσία. Θα περάσετε το σουπερμάρκετ «ΑΒ Foodmarket» στα αριστερά σας και θα στρίψετε στον πρώτο δρόμο αριστερά, την οδό Πονηροπούλου που οδηγεί προς το Δημαρχείο. Στον δεύτερο δρόμο δεξιά, λίγο κάτω από τη γωνία θα βρείτε τα γραφεία μας.

Ερχόμενοι από τον νότο, από την Πύλο και τα Φιλιατρά, θα περάσετε την πόλη πάντα ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο προς Πάτρα / Αθήνα. Θα περάσετε και την μεγάλη εκκλησία και μετά την στροφή και το βενζινάδικο στρίβετε δεξιά πάλι στην οδό Πονηροπούλου για να μας βρείτε.

Καλώς ορίσατε!

Τριφυλιακή | Πάροδος Χριστιανουπόλεος, Κυπαρισσία 24500
Τηλ: 2761022730 | Web: www.trifiliaki.gr