Νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα και μεσιτικό πρόγραμμα

Μετά από την πολύχρονη παρουσία μας στο διαδίκτυο αποφασίσαμε να ανανεώσουμε για τρίτη φορά την ιστοσελίδα μας σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. 

Τα πλεονεκτήματα της νέας ιστοσελίδας μας διαπιστώνονται άμεσα με μια σύντομη πλοήγηση που σας συνιστούμε να κάνετε και χαρακτηρίζονται: 

  1. Από την ευκολία στη χρήση της μέσα από τη σωστή κατηγοριοποίηση και τις θεματικές ενότητες των ακινήτων όπως “Νέα Ακίνητα”, “Πολυτελή Ακίνητα”, “Μειωμένες Τιμές”, “Ευκαιρίες Τώρα” κλπ. που επιτρέπουν την γρήγορη περιήγηση και διευκολύνουν τις επιλογές σας. 
  2. Από την πλήρη και αναλυτική περιγραφή των ακινήτων, τόσο τεχνική όσο και άλλων χαρακτηριστικών χρήσης.
  3. Από την πληρέστερη παρουσίαση των ακινήτων με πολλές φωτογραφίες, χάρτη και βίντεο καθώς και την παρουσίαση στα Μεσιτικά Portals και μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter κλπ)
  4. Από την τακτική αυτόματη ενημέρωση των πωλητών για τις υποδείξεις που κάνουμε στα ακίνητά τους καθώς και των υποψήφιων αγοραστώ για τα νέα ακίνητα που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους.
  5. Από την γενική ενημέρωση των πελατών μας με άρθρα για το Real Estate στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και τις πρωτοβουλίες της εταιρίας μας μέσω του Blog μας.

 Ελπίζουμε με αυτή την ανανέωση να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς προς όφελος των πελατών μας και της εταιρίας μας.

 Περιμένουμε την κριτική σας εκτίμηση,

Για την Τριφυλιακή,
Άννα Σπυροπούλου
Μεσίτρια αστικών συμβάσεων.